Italië Villas heeft een gevarieerd aanbod vakantiewoningen, villas en appartementen in de regio Abruzzen (Italië). Zoek en boek op Italië Villas eenvoudig je vakantiehuis voor een vakantie in de regio Abruzzen.

 

Onze selectie

Zoekresultaat

Vakantiehuis Abruzzen

Abruzzen: ongerepte natuur en authentieke steden

Wanneer je een vakantie boekt naar de Abruzzen, heb je volop de mogelijkheid om de natuur te ontdekken. Met een vakantiewoning in deze regio kun je uitgebreid wandelen en fietsen, want de regio strijkt van de bergen langs bossen en rivieren tot aan de oostkust van Italië. Kies een van de vele routes die je door deze prachtige landschappen leiden en geniet van een heerlijke vakantie in de Abruzzen.

Ontdek de geschiedenis van de Abruzzen

Naast de natuur vind je in de Abruzzen vele historische steden, waar je je midden in het typisch Italiaanse leven bevindt. Met een vakantiewoning in de Abruzzen ben je zo in L'Aquila en Sulmona, waar je door heuvelachtige steden wandelt en vele musea en kunstgalerijen treft. Proef hier zeker de gelato en ga op zoek naar de beste olijfolie uit de regio om thuis in je Italiaanse gerechten te verwerken.

Geniet van een vakantiehuisje aan de kust

Wil je graag een vakantiehuisje aan zee? De Abruzzen bevat een lange kustlijn met prachtige stranden, waar je met het hele gezin tot rust kunt komen en heerlijk kunt ontspannen. Zijn jullie avonturiers? Probeer dan eens een van de vele watersporten die je hier kunt uitoefenen. Als je je vakantie aan de kust wilt doorbrengen, heb je met de Abruzzen in ieder geval de ideale uitvalsbasis. Hier kun je je de hele dag uitleven in en op het water en ’s avonds nog even nagenieten van de dag.

Een vakantiehuis huren in de Abruzzen

Een vakantiehuisje huren met zwembad in de Abruzzen? Dat klinkt als een geweldige vakantie! Verblijf in de natuur en maak lange wandelingen, ga op pad om de traditionele Italiaanse steden te ontdekken of kom tot rust aan het strand. Probeer ook zeker de traditionele keuken van de Abruzzen, bijvoorbeeld de spiesjes met lamsvlees of de pecorinokaas.