Italië Villas heeft een gevarieerd aanbod vakantiewoningen, villas en appartementen in de regio Emilia Romagna (Italië). Zoek en boek op Italië Villas eenvoudig je vakantiehuis voor een vakantie in de regio Emilia Romagna.

 

Onze selectie

Zoekresultaat

Vakantiehuis Emilia Romagna

Emilia-Romagna: De ideale mix

Met een vakantiewoning in Emilia-Romagna bevind je je in een van de leukste regio’s van Italië. Hier kun je genieten van mooie landschappen, lekker eten en charmante steden. Wandel door smalle straten of kies een lange wandelroute. Emilia-Romagna is de ultieme regio voor wie houdt van de Italiaanse keuken, maar ook andere vakantiegangers zullen zich hier goed vermaken.

Cultuursnuiven in de regio

Wanneer je een vakantievilla boekt in Emilia-Romagna, moet je zeker een bezoek brengen aan de mooie steden die deze regio rijk is. Breng de dag door in Modena, of ga eens naar Parma of Bologna. Deze laatste stad is een levendige studentenstad waar je zeker als kunstliefhebber aan het juiste adres bent. Wist je dat de pasta bolognese uit Bologna komt? Neem plaats bij een van de vele restaurants en geniet van dit bekende gerecht. Ook Parma is bekend van hun voedingswaren, denk hierbij aan de Parmaham of Parmezaanse kaas.

Een vakantiewoning huren in Bologna

Ook als je op zoek bent naar een vakantiewoning in de natuur kun je in Emilia-Romagna terecht. Je vindt in deze regio veel wandelpaden en fietsroutes, dus kies er eentje uit en ga op pad. Sluit de dag af met een bezoek aan een wijnhuis. Emilia-Romagna staat bekend om de wijnproductie en je kunt hier de lokale wijn proeven tijdens rondleidingen en proeverijen. Vergeet niet om een fles mee te terug te nemen naar je vakantiewoning!

Ontdek het beste wat Italië te bieden heeft

Emilia-Romagna is een uitgestrekte regio en rijkt van het noordwesten tot de oostkust van Italië. Met een vakantievilla in de regio kun je dus alle kanten op! Kies voor een bungalow, een huisje in de natuur of toch een villa aan zee. Je kunt hierbij denken aan een van de bekende kustplaatsen als Rimini en Riccione. Hier kun je uitgebreid zonnen, zwemmen en nieuwe watersporten uitproberen.