Italië Villas heeft een gevarieerd aanbod vakantiewoningen, villas en appartementen in de regio Lazio (Italië). Zoek en boek op Italië Villas eenvoudig je vakantiehuis voor een vakantie in de regio Lazio.

 

Onze selectie

Zoekresultaat

Vakantiehuis Lazio

Lazio: authentiek, sfeervol en culinair

Met een vakantiewoning in Lazio bevind je je in het hart van Italië. Deze regio rondom de hoofdstad Rome heeft van alles te bieden van historische steden tot bijzondere natuur en heerlijke gerechten. Waar je ook voor kiest, je zult in deze regio volop genieten van alles wat Italië te bieden heeft.

Bezoek het imposante Rome

De stad Rome heeft geen introductie nodig! Deze hoofdstad van Italië maakt veel indruk met onder andere het historische Colosseum, de Trevifontein en het Pantheon, maar is tegelijkertijd ook een moderne wereldstad. Loop door de vele charmante straten die de stad rijk is, terwijl je geniet van een ijsje van een gelateria. Je vindt in Rome ook het Vaticaan, dit kleinste land ter wereld mag je tijdens je bezoek ook zeker niet overslaan. Met een vakantiewoning in Lazio heb je de ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen, want je raakt hier niet snel uitgekeken.

Een vakantiewoning huren in Lazio

Wil je een vakantiehuis boeken in Lazio? Wanneer je op vakantie bent in Italië kun je niet om de lange geschiedenis van het land heen. Waan je in de tijd van de Romeinen in Ostia Antica. Deze indrukwekkende archeologische stad omvat de overblijfselen van de oude Romeinse havenstad Ostia. Hier kun je de indrukwekkende thermen, theaters en huizen bekijken en kom je te weten hoe het leven er duizenden jaren geleden uitzag.

Ontdek de natuur van Lazio

Met een vakantievilla in Lazio zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je de natuur in? Boek dan een huisje in de natuur van Lazio en ontdek wat de regio te bieden heeft. Of ben je meer op zoek naar een relaxte vakantie? Ook een vakantiehuis aan zee is een optie. Misschien is een villa met zwembad jouw ding? Waar je ook voor kiest, eenmaal in Italië kun je heerlijk genieten van het uitzicht, de prachtige steden en de Mediterrane sfeer, onder het genot van een Spritz.