Italië Villas heeft een gevarieerd aanbod vakantiewoningen, villas en appartementen in de regio Piemonte (Italië). Zoek en boek op Italië Villas eenvoudig je vakantiehuis voor een vakantie in de regio Piemonte.

 

Onze selectie

Zoekresultaat

Vakantiehuis Piemonte

Piemonte: schilderachtige natuur en karakteristieke steden

Een vakantiehuis in Piemonte betekent dat je volop kunt genieten van deze mooie regio. Deze regio in het noordwesten van Italië bestaat voor een groot deel uit heuvels en bergen en vormt daarmee een schilderachtig landschap. Boek een bungalow of een villa met zwembad en geniet optimaal van alles wat Piemonte te bieden heeft!

Ontdek de keuken van Piemonte

De wijnhuizen van Piemonte zijn erg bekend en daarom ook een bezoek waard wanneer je je vakantie doorbrengt in Piemonte. Ga langs een van de wijnhuizen en volg een rondleiding om meer te weten te komen over de productie van de drank. Ook voor wie geen alcohol drinkt is Piemonte een regio waar je de lokale keuken ook zeker niet mag overslaan. Deze regio van Italië staat bekend om verschillende gerechten en specialiteiten, waaronder truffels, Barolo en hazelnoten. Je vindt deze lekkernijen overal in de regio, dus waar je vakantiewoning zich ook bevindt, je bent nooit ver uit de buurt!

Huur een vakantiewoning en ga op pad

Voor wie graag op pad gaat, is Piemonte een fantastische regio om te verblijven. Boek een huisje of een villa in de natuur en maak gebruik van de vele routes voor wandelaars en fietsers die de regio rijk is. Je komt hier langs vele verschillende landschappen, waaronder bergen, groene heuvels, wijngaarden en charmante heuveldorpen. Vanuit je vakantiewoning kun je dus zo op pad om de regio te ontdekken.

Verken de steden in de regio

Naast mooie landschappen heeft Piemonte ook bijzondere steden te bieden. Verken hoofdstad Turijn of breng een bezoek aan Asti, dat Italië ademt met alle historische straten en gebouwen. Kies voor een vakantievilla met zwembad, zodat je na een dagje cultuursnuiven weer helemaal kunt bijkomen in je eigen vakantiewoning. Piemonte heeft voor iedereen iets te bieden en is daarom de ultieme bestemming voor jouw vakantie.