Italië Villas heeft een gevarieerd aanbod vakantiewoningen, villas en appartementen in de regio Umbrië (Italië). Zoek en boek op Italië Villas eenvoudig je vakantiehuis voor een vakantie in de regio Umbrië.

 

Onze selectie

Zoekresultaat

Vanaf € 491 per week

Sunflower

ItaliëUmbriëTodi
1-8 4 2 150m2
Vanaf € 491 per week

La Danza

ItaliëUmbriëTodi
1-10 5 4 250m2
Vanaf € 491 per week

Futura

ItaliëUmbriëTodi
1-16 6 6 250m2

Vakantiehuis Umbrië

Umbrië: het charmante binnenland van Italië

Overweeg je een vakantiehuisje in Umbrië? Dat is een uitstekende keuze! Deze regio heeft veel gemeen met het populaire Toscane, maar is net wat minder bekend. Toch kun je ook hier heerlijk wandelen en genieten van de allermooiste uitzichten die de regio te bieden. Of ontdek je liever het Italiaanse stadsleven? Huur een vakantievilla in Umbrië en je reist zo door deze charmante regio.

Verken de karakteristieke steden van Italië

Umbrië is rijk aan historische steden, dus met een vakantiewoning in deze regio kun je uitgebreid cultuursnuiven. Denk bijvoorbeeld aan steden als Assisi en Orvieto, of het grotere Perugia. Hier wandel je door authentieke straten en langs eeuwenoude kerken, terwijl je bij de ijssalon op de hoek een echte Italiaanse gelato bestelt. Deze regio ligt in het midden van Italië en dat blijkt uit alles om je heen, want je bevindt je hier echt in het hart van het land. Vanuit je vakantievilla reis je zo af naar de mooiste steden in Umbrië en sluit je de dag af met pasta en een glaasje wijn.

De idyllische natuur van Umbrië

Een vakantiehuis huren in Umbrië staat garant voor prachtige natuur. Als je er graag op uitgaat, is Umbrië een geschikte locatie voor jou, want de landschappen variëren hier van groene heuvels tot olijfgaarden en zonnebloemvelden. Een divers landschap dus! Met een huisje in de natuur heb je volop de mogelijkheid om uitgebreid te fietsen en te wandelen. Hoewel Umbrië niet aan de kust ligt, kun je bij het Trasimeense meer terecht voor watersport. Er is dus voor alle leeftijden wel wat te doen!

Een vakantiehuis huren in Umbrië

Met een vakantievilla in Umbrië kun je vele kanten op. Je kunt kiezen voor een villa met zwembad, waar je iedere dag in het water ligt met de heuvels als uitzicht, of ga toch voor een bungalow waarmee je zo de regio in kunt trekken. Of kies je toch liever voor een huisje in de stad? In Umbrië kun je in ieder geval alle kanten op tijdens je vakantie in Italië.